Föreningspolitisk debatt

Ikväll var jag på en föreningsdebatt där vi diskuterade många viktiga frågor t.ex. stöd till föreningslivet och nationella överenskommelser, där har jag framfört miljöpartiets vilja om att staten ska ge mer i bidrag till föreningslivet och idrotten. Dessutom öka samarbetet mellan föreningslivet, kommuner och myndigheter.

För varje krona som kommunen satsar på föreningslivet får samhället massor tillbaka eftersom stödet betyder att människor känner att deras engagemang uppmuntras och underlättas. Jag har också berättat om att miljöpartiet är det enda partiet som har lagt i deras budgetförslag 2,5 miljoner kronor som stöd till föreningslivet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.