Vad händer i Folkpartiet?

Så här svarade Reinfeldt när han fick frågan om tillfälliga uppehållstillstånd av en dansk journalist i höstas:

”Så resonerar vi inte i Sverige. Vi tycker snarare att vi genom att tidigt och tydligt ge permanent uppehållstillstånd – och där är Sverige ensamt i EU – sänder en signal om att nu ska du börja ett nytt liv här i landet. Därmed anser vi att man som ny i landet i grunden ska ställa in sig på att stanna kvar. Folk känner sig trygga om de får ett sådant besked. Det ger dem tillfälle att lära sig svenska. Man arbetar mer med att komma in i det här samhället.”

Alliansen utan Reinfeldt?????

En kommentar

  1. Liberalen

    Intressant. Annars brukar det heta att folkpartiet är så betydelselöst numera att det inte är något att bry sig om. Ändå blir det ett riktigt hallå när partiet lägger fram tankar och idéer om förbättringar på ett område som nog får sägas vara i trängande behov av just det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.