Tiggeriet är inte organiserat av Maffia

Angående utspelet som kom från M idag att ”förbjuda organiserat tiggeri” vill jag bara påpeka om att tiggarna organiserar sig själva genom att ha gemensamma bussresor, eller att dela tiggarplatser mellan varandra. Detta kan vi kalla för en ”organisering” men inte på det sättet som man tror att det är.

Det är fattigdom som är orsaken till allt detta, människor flyr ifrån sina länder för att söka trygghet men, jag kan hålla med Moderaterna om att man måste sätta hårdare press på Rumänien och Bulgarien om att ta ansvar för sina medborgare.

Jag förstår att M och KD har förlorat många av sina väljare till SD och detta kanske är ny strategi för att kunna locka tillbaka dem, eller hur?

En fundering.. Hur kan man möjligtvis veta om en tiggare tillhör en organisation eller inte? Eller är syftet att man ska utgå från att alla tillhör en organisation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.