Jan Björklund citat väcker uppmärksamhet!!

”- Min uppfattning är att Sverige ska få en Alliansregering så snart som möjligt. Men en Alliansregering funkar inte med den riksdag som nu sitter, det måste ske efter ett val. Det sker 2018 eller tidigare. Inför det valet måste Alliansen presentera ett gemensamt program. Men att …nu de närmaste veckorna eller månaderna driva fram en inrikespolitisk kris, det är jag inte beredd att göra. Jag är heller inte beredd att hota om att göra det om tolv månader.
Skapar kraftiga reaktioner
Han säger samtidigt att KD-ledarens utspel är oansvarigt.
– Det är inte särskilt ansvarsfullt att gå ut och hota med en inrikespolitisk kris om tolv månader. Risken är att det lägger en lam hand över investeringar och annat när man skapar en sådan politisk osäkerhet. Både jag och andra Alliansledare har sagt att vi inte är beredda att uttala oss på det sättet. Jag blev lite tagen sängen av det här. Men vi får prata om det också.”

Välkommen tillbaka till verkligheten Jan Björklund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.