Ylva Johanson får ett tydligare ansvar för att samordna politiken för etablering

Ylva Johanson får ett tydligare ansvar för att samordna politiken för etablering. Det innebär bland annat att hon kommer att ha ett ännu närmare samarbete med utbildningsminstern och bostadsministern som är två av Miljöpartiets ministrar.

Ylva Johansson har egentligen som arbetsmarknasdsminster hela tiden haft ett ansvar för samordningen av insatser som ledar till att människor får möjlighet att starta ett nytt liv och möjligheten till jobb.

När det nu kommit fler människor än någonsin tidigare direkt från kring och flykt är  det viktigt säkerställa att det också finns en organisation som gör att Ylva Johansson kan samordna arbetet med berörda departement.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.