Liberalernas plan A och plan B

Med detta nya utspel som framkommit, visar det säg att det finns en klok människa som leder Liberalerna.

MP står väldigt positivt till att man är öppen för ett blocköverskridande samarbete med socialdemokraterna för att kunna undvika SD:s inflytande i samhället.

Jag antar att Liberalerna kommer ändra sin syn på sina miljöfrågor, då dem är prioriterade i fokus mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Jag tror att om det ska finnas ett fungerade samarbete bör Liberalerna ändra sin syn på miljöfrågorna.

Moderaterna och Kristdemokraterna kan tänka sig att regera med stöd från Sverigedemokraterna. Detta står inte Liberalerna för. Hur är det då möjligt för alliansen att gå tillsammans till val? Om det finns så stor skillnad mellan partierna. De är redan splittrade innan man går till val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.