Vänsterpartiet kör med ”fake news” i brist på annat.

Idag har tidningen ETC Umeå via webben publicerat en artikel från Vänsterpartiet som är undertecknat av dess gruppledare Ulrika Edman. I denna debattartikel så påstår Vänsterpartiet att S och MP i Umeå ska lägga fram en nedskärningsbudget inom välfärdsområdena inför 2018.

Ja, man kan inget annat än att ta sig för pannan, jag tycker faktiskt att Vänsterpartiet nått en nya låga nivåer då man i brist på annat väljer att ljuga och sprida lögner och ”fake news”, men jag blir samtidigt inte förvånad, Vänsterpartiet har länge varit uppe i ett luftslott utan någon verklighets förankring.

Det budget förslag om nedskärningar var ett förslag från tjänstepersonerna och inget som hade någon som helst politisk förankring varken från oss i MP eller S och idag på äldrenämndens sammanträde så yrkade vi i MP tillsammans med S avslag på tjänstepersonernas nedskärnings förslag.

Det är mycket märkligt och tragiskt att Vänstern vill driva politik genom att ljuga och sprida missägningar om andra partier, istället för att ta ansvar och komma med konstruktiva förslag, men jag tycker också att det är märkligt hur ETC som nyhets media kan låta sig missbrukas av vänsterpartiet som ett verktyg för att sprida sina ”fake news”, om ETC vill behålla någon form av trovärdighet så bör de kanske bättre se över det dem väljer att publicera.

Vänsterpartiet har visat sin oförmåga att driva en verklighets ankrad politik, man säger bara nej utan att presentera lösningar eller ta vidare ansvar. Nu sprider man också ”fake news” i brist på annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.