Unrest- en film om Me/cfs!

Först vill jag ge er alla ett tips om en film som handlar om just ME/CFS. En kvinna som insjuknade och filmade sitt sjukdomsförlopp från början, kampen med sig själv, med sjukvården, allt runt en diagnos. Vad som händer och hur det är.

Jag har själv inte sett filmen. Jag har inte vågat än. Då jag vet att jag kommer att bli så väldigt berörd av den och jag kommer förmodligen att gråta floder av tårar. Så jag behöver känna att det är rätt tillfälle.

Här är youtubelänk för trailern.

 

 

Här är filmens sida där man också kan köpa filmen och streama den digitalt.

https://www.unrest.film/watch#digital

 

För att sprida vad ME egentligen handlar om. Se filmen!

 

Relaterad bild

2 kommentarer

  1. Sven Lidnäs

    Du skulle försöka kontakta Ann-Katrin Backman, Närpes, Finland, gon om någon borde kunna hjälpa dig. Hon är mederator i gruppen ”kolloidalt silver 3.0 & kolloidien hopea”.

    • Natta (inläggsförfattare)

      Tyvärr tror jag inte att kolloidalt silver kan göra någon skillnad för mig. Har du någon djupare förståelse vad sjukdomen me/cfs är egentligen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.