Naturbilder ..

 

Idag Lördag Allhelgonahelgen är det mulet hos oss. Visar därför lite bilder från torsdag när solen sken så fint.

 

Det här är en Ormvråk om någon inte skulle känna igen den…det ser mer ut som om någon har kastat iväg ett bananskal. Vråken flög över vägen och visade sin undersida så vackert. Tyvärr hade jag inte framme min kamera och då hann den flyga bort över talltopparna. På eftermiddagen igår när jag satt vid min dator på övrevåningen så flög den helt nära förbi fönstret och då var jag lika oförberedd, men jag hann då se den väl.

 

Det var ett underbart väder men inte något bra smygarföre. Det var en tunn skare som gjorde att alla djur var väl förberedda på att någon var på ingående.

 

 

 

Det var fin spårsnö. Tre eller fyra älgar fanns i närheten i alla fall.

 

Det är nästan lite vårkänsla när bäckarna porlar och solen lyser.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.