Naturbilder .. Solens återkomst.

 

Årets första solstrålar tittade in hos oss kl 10.30 den har övat sig bakom molnen sedan i måndags då den egentligen skulle ha varit här.

 

 

 

 

 

En timme efter var det dags för solnedgång. Det tar någon vecka tror jag innan den orkar gå över Jibbmokken hela dagen.

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Gela

    Hej Irene! Det är ju nåt särdeles märkvärdigt med solens återkomst efter en lång mörk period. Jag minns det från min uppväxt i Ammarnäs, mamma Märta fyllde år 30 januari och då kom mina mostrar på besök, dels för att gratulera men också för att få se solen för hos oss uppe i Bergsäter syntes solen lite tidigare än nere i byn. Det var en härlig känsla då solens strålar bröt in genom fönstret. Tack för alla trevliga texter och fina bilder du lägger ut.

    • Irene Grundström (inläggsförfattare)

      Hej Gela! Tack för den hälsningen med lite historia från Bergsäter. Ja där var det alltid kul att hälsa på. De måste ha haft det som mysigt mina fastrar och dina mostrar som kunde
      hälsa på varandra. Jag räknar Sara och mamma till samma skara. De måste ha haft det rätt bra när de slutat med korna och barnen vuxit upp. De levde ju länge och var friska så det
      hann väl bli många besök dem emellan. Idag lyser snön med sin närvaro och solen finns bakom molnen. Tack för att du hörde av dig och ha det så bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.