Pantertanter – Annie Lööf och Isabella Lövin

Få se hur de lyckas nu när de sitter i maktens korridorer. Isabella Lövin och Mp vill införa friåret igen, men nu ändrat namn till utvecklingsår och ska finansieras av pengar som är tänkta gå till arbetssökande (A-kassa) som står utan arbete. Utvecklingsåret är till för de som redan har ett jobb. Visserligen sägs det vara rejält nerbantat men ändå.

Annie Lööf krånglade nästan ett halvår innan hon slutligen måste hänge sig till S. Nu verkar hon och C styra främst i arbetsmarknadspolitiken. De åtgärder de sedan tidigare satt in gav inte Norrland och dess glesbygd mycket. Punktåtgärder som inte ger något större tillskott till arbetsmarknaden i stort. Norrland, Inlandet och glesbygden rustades ner rejält med Centern i spetsen och Maud Olofsson när de satt i Reinfeldts regering. Att nu försöka sig på en upprustning låter sig ses senare hur det går.

Vindkraften om de får till något av det är naturligtvis helt okej. Jag undrar bara varför de (de som nu sitter) nekade parken som skulle ligga mellan S-uman och V-mina någonstans och att det här med Stöttingfjället gått igenom? Men skit samma, blir det intäkter till kommunen så är det väl helt okej, oavsett.

Efterdyningarna av den regeringen – Reinfeldts – är de vi nu brottas med. Främst de som fick växa upp vind för våg. Det kunde vara både utan tillsyn men även föräldralösa – eller knappt en förälder. Det satsades bara på de rikaste i stort sett. Slummen eller det som senare blev vände de ryggen till. Det stämmer in på de åldrar vi nu ser som begår de här grova brotten. Centern var väl medvetna om det här. Det är också medskyldiga även om de nu försöker ändra stil. Att vi nu också har en handlingssvag regering gör inte saken bättre i det fallet. Eller att de inte kan hantera den situation vi nu fått. De fumlar i mörkret och sätter in fel åtgärder som förvärrar det hela. Okunnigt och knappast proffsigt!

”Gorillan” och f d Polischefen Dan Eliasson är mycket hans förtjänst att vi fick det värre. Nu är han chef inom MSB. Sorgligt!

Partiet S är nog nere på 20 % innan nästa val om det fortsätter klanta sig. Sd tackar och tar emot. Nice!

Ha ha ha

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.