Morot eller piska?

Hur mycket stryk tänker de ge oss innan vi ger oss? Med oss menar jag områden som ligger utanför de tillväxtzoner som enligt den politiska debatten i går kväll beskrevs i mellanakterna av den insatta programledaren för det ändamålet att vi inte var mycket värda häruppe. Stockholm beskrevs som pärlan och där folk levde i yttersta välmåga och som hade den tillväxt vi behöver. Vi (Norrland, inland och glesbygd förmodat) beskrevs som något av ett nödvändigt ont ”vi ändå är tvingade till att underhålla”. I detta sammanhang är det det som räknas, städernas utveckling och motorn i Sverige. Orden som sas är både kränkande och inte minst de mest obegåvade jag hört från ett media (svt) som lever av våra skattepengar. Vad har man för utbildning inom svt? Ett bidragsberoende media och jag tycker de borde hålla käften just i den här frågan.

För vår del är det piskan som gäller. Alternativet är att dö (bygderna dör ut) eller följa med i de regelsystem som vi förväntas följa där andra håller i taktpinnen och också därmed ta livet av oss själva. Vi uppmanas till någon typ av kollektivt självmord. De ständiga skattehöjningarna på bränslet är bara ett bevis på hur de tränger in oss i hörn mer och mer. Vill man ta död på Norrland i de glesare områdena måste den utstakade planen följas. Mycket tråkig utveckling och ligger i paritet med nazisterna och deras utrotningsläger. Vi räknas som mindervärdiga och bidrar inte i någon mån till Sveriges tillväxt.

Men stopp här! Skulle det inte bli det miljövänliga Sverige, nära natur och djur och ultimata villkor leva i? Det pratar en sak men i verkligheten arbetar de efter raka motsatsen. Hur kan detta bli trovärdigt?

I Polen har Lag och Rättvisa tagit makten jag undrar om vi inte får samma utveckling i Sverige också om det fortsätter. Folk som bor i de s k ”tillväxtzonerna” höjs i skyarna medan andra nu börjar tröttna rejält och det politiska landskapet kommer med all sannolikhet ändra färg. Resten kan ni räkna ut själva.

Råvaran som tillhandahålls från landsbygd/glesbygd tycks ha noll värde. Vad är det för land vi byggt upp? Är det ledande etablissemanget av politiker naziinfluerade? Jag tror ta mig fan det!

Något större intresse försöka intressera sig för den oreda vi fått i städerna hade inte något större intresse i gårdagens debatt. De verkliga problemen blundar man för. Har svt som styrde debatten blivit ett direkt skitmedia? Ja titta bara på vilka program man erbjuder. ”Tjuv och polis” kan vara ett och behöver vi program som tar upp brottsligheten mera i en form av nöjesprogram när verkligheten ser ut som den gör. Man behöver väl för fan inte göra det värre än vad det är.

Har svt blivit både perverst och nergånget och därmed tappat intresse för svenska folket upprätthålla det?

Det Gröna alternativet är alltså bara en bluff bara för att få röster från de tätbebyggda stadsområdena. Vi som redan har de alternativen sågas och ska ha försämringar som passar in på stadsbons önskemål. Förstår ni, jag förstår inte. Det pratas om att ”hålla ihop Sverige”. Detta är ju raka motsatsen.

Är Sverige rikt? Hur kan så många av Sveriges kommuner då ha betydliga underskott och vissa konkursmässiga? Borde vi inte börja titta på hur mycket upplåning vi har eller lever av och av det får det se ut som vi lever i högsta välmåga. Med detta är ju med lånade pengar???

Vakna för fan och börja se verkligheten i vitögat. Det är rent av bedrägligt lura i oss medborgare direkta lögner. Sverige är i förfall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.