Har Miljöpartiet drivit en meningslös politik?

Det kan vi undra med alla regler de satt och som de fått igenom med hjälp av S. Bonus Malus exempelvis, att tvinga människor (som inte har råd) köpa dyra bilar som skattebefriats och samtidigt inkassera 60 000 i rabatt. Samtidigt straffbeskattas bilar som kanske en familj eller någon annan behöver.

Var det värt allt vi sett som genomdrivits och hur farlig är koldioxiden egentligen i jämförelse med det här vi nu fått? Detta anser jag är närmast en bagatell och  skrämseltaktik främst som MP bedrivit och där de fått igenom sina närmast omänskliga krav med hjälp av S. Är det inte dags skilja sig från MP nu?

Vi ser också utifrån vad de arbetat efter, oftast staden och vilka problemen där är. Varför är det så tyst nu runt MP om att hjälpa till med något vaccin? Visserligen hörs Per Bolund prata det finansiella och intressera sig mera för det än miljön. Är inte viruset ett miljöproblem som Miljöpartiet borde vara lika intresserad av som de när de införde Bonus Malus? Även allt annat det skulle förändra i staden förutom elbilar, elcyklar och elsparkcyklar som folk körde ihjäl sig på efter det varit ute på fest och skulle ta sig hem på fyllan. Det är beklagligt med detta inflytande de fått. Man får nobelpris för uppfinning av bättre batterier, men viruset, motgiftet av det då hörs ingenting.

Vi kan få det mycket svårt i Sverige också med tiden när skatterna slutar rulla in för det blir ju den stora effekten med viruset. Det kan ta år och vi vet ännu inte om den värsta vågen är över eller kommer det en ännu värre. Det vet vi inte. Det är också beklagligt när företag delar ut miljardvinster samtidigt som vi länsar statens kassa det som inkasserats på olika skatter. Däribland effekterna av Bonus Malus.

Vi ser också vad som nu behövs, utrustning för vårdpersonal och till sjukvården. Vad är det oftast gjorda av – det är av plasten. Utan plasten skulle vi stå oss slätt. Miljöpartiet är en bluff. Det verkar så i alla fall efter jag gjort min utvärdering. Var tog Rockström och alla andra miljöpåvar vägen??? Visst kan det finnas saker de gjort som också är bra, men totalt sett kan de mera vara en plåga än till nytta. Är det så? Visar det sig jag har helt fel kan jag ta tillbaka vad jag sagt. Intill dess står jag fast med det jag sagt intill motsatsen är bevisad.

Svensk ekonomi och även världen i övrigt går ut på köp, köp, köp. När inte människor har råd med det hur kommer det då set ut? Detta måste även Miljöpartiet inse. Hur ska regeringar få in skatter fortsättningsvis? Det är även Miljöpartiets skyldighet lösa detta, när de varit så snabba ta in skatter också. Nu står man här med armarna hängande utefter sidan och gapar måttligt.

Kan vi betrakta Miljöpartiets hittillsvarande tid vid makten och dess inflytande mera som en lek och utan närmare relevans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.