Trump beordrat lämna WHO

På sätt och vis kan jag tycka det är riktigt. De är många som gnäller på USA (även jag ibland) men ser vi till vad de gjort för oss i Europa har vi inte haft det som idag. Varför ska de betala i något som inte ger skydd eller kan hantera en epidemi? USA är också största bidragsgivare med 15 %.

Amerikanarna kanske inte har fri sjukvård som oss, eller låga avgifter, men de har experter och resurser själva och de behöver inte betala stora summor till WHO (för att hjälpa andra) för att skaffa lika bra skydd själva, eller ännu bättre. Det har otroliga experter som vi inte är i närheten av. Det har säkert inte samma låga effektivitet som vi i Sverige har i förhållande till löner. Visst kan amerikanska experter ha högre löner och ersättningar med de får också någonting uträttat. Sverige är bara en flugskit med otroligt många där inte mycket uträttas.

Jag tror på trätjära lika mycket som vad Sveriges experter tar fram. De vet ju ingenting.

Utan deras handel också står vi oss slätt. Är det inte så det låter?

En kommentar

  1. jonas

    Om sverige kan liknas med en flugskit där inte mycket uträttas, så undrar varför du bor här. Däremot skulle jag kunna likna din insändare som just flugskit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.