USA börjar bli lika som Sverige

Det har uppstått tumult och demonstrationer i USA efter polismordet. Samma sak hände Sverige för något år eller mer när man sköt en oskyldig med downs syndrom. Blev det några upplopp och proster här? Inte ett förbannade dugg, man knep igen som fan. Våldet i städerna vi haft nu i flera år, även bilbränder och som härjat i Umeå tystar man ner för att inte visa hur begränsade man är.

Det är lite skillnad i ett land med 328 miljoner invånare knappa 11 miljoner. Skulle Amerika ha samma våldsspiral inklusive bilbränder som Sverige haft skulle det varit i det närmaste helt ödelagt. Från Ryssland och den sidan av världen får vi inget veta alls och det kanske många i ledande svensk ställning tror att där är det bättre. Om inte annat härjade Telia där och köpte sig en ställning för att tjäna pengar. Blackmail.

I det här lilla landet (relativt få invånare) är vi vana köra händerna i byxfickorna och låta oss tystas ned. När man pratar om LAS, eller förändringar i den är det värre än döden t o m värre än coronan.

Sverige ett land bestående av mesar som vill bli matade på andras bekostnad.

Sverige hittills 4500 döda i corona. Skulle USA haft samma dödlighet i förhållande till invånarantal skulle antalet varit 150 000. Kläm på den alla mesar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.