Medioker föreställning

Nu åtalas Anna Lindstedt.

– Det har aldrig tidigare i modern tid väckts åtal med brottsrubriceringen egenmäktighet vid förhandling med främmande makt, säger åklagaren Hans Ihrman.

Bakgrund

Händelsen skedde under dåvarande utrikesminister Margot Wallström som förnekade kännedom om detta. Jag vill inte påstå hon ljuger men undanhåller sanningen. Vanligt bland högst uppsatta tjänstemän dit även dåvarande Wallström kan räknas.

Detta med nuvarande åtal är en soppa, eller såpopera om man så vill. Varför inte ett spel för galleriet. Den nu åtalade kommer med säkerhet frikännas. Allt det som påstås ha hänt till hennes nackdel är dikt och saga för att inte blanda in dåvarande utrikesminister. Hon avgick ju senare också. Den vi nu har är trots allt bra mycket bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.