Ibrahim Baylan, ett stolpskott?

Vad gör alla politiker som sitter i regeringen, eller inte gör? Det finns alltid kritik mot politiker oavsett regering, men Ibrahim Baylan har han ens kompetens för det han är utsedd till? Mig veterligt kom han från Umeå, eller studerat där och naturligtvis fått hjälp av det parti han nu tillhör. Men hur duglig är han?

Så här beskrivs han och hans uppdrag: ”Ibrahim Baylan, född 15 mars 1972 i Salah nära Mardin i Turkiet, är en svensk politiker för Socialdemokraterna. Han är Sveriges näringsminister sedan 21 januari 2019 i Regeringen Löfven II. Han var energiminister 2014–2019 och samordningsminister 2016–2019 i regeringen Löfven I”.

I förra regeringen var han energiminister och vad åstadkom han där och har han ens någon utbildning som motsvarar vad det handlar om när det gäller energi? Man kan inte sätta in en poet på den posten, visserligen torde han inte vara någon poet men väl någon som har en typ av samhällsutbildning och naturligtvis skolad in i det Socialdemokratiska partiet. Det är hans utbildning. Opassande som energiminister och även nu som näringsminister. Har någon hört från honom det senaste halvåret? Inte jag i alla fall och han lovade se över eltaxorna, vad hände? Det har stigit med åtskilliga procent räknat på totalen

Mer värdelös minister kanske vi får leta efter och nu inom näring? Vad är detta för trams Socialdemokraterna håller på med? De kan inte ens få till en duglig regering ändå ska de sitta vid makten. Damberg likaså, stor i orden men åstadkommer lite, även många andra som upptar platser men åstadkommer ingenting. De svenska regeringsalternativen är i förfall.

Saknar S kunniga personer men ska ändå anspela på regeringsmakten? Det måste till en höjning av kompetensen inom partiet. Det kan även gälla kommuner, landsting liksom riksdag. Vi ligger efter inom nästan allting och bara i jämförelse med våra Nordiska länder. Socialdemokraterna i Danmark, varför går det bättre där och har invandringen skötts kasst av oss svenskar? Någonting är galet och vilken framfart ska Miljöpartiet tillåtas ha? Är Sverige redan däckat?

Man hör ju hur bortkommen Baylan är. Ett rent fiasko.

Från I-land till U-land

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.