Elbil 770 000 – bidrag 70 000

Så kan det se ut i det nya förslaget som röstas igenom senare och där MP fått 10 miljarder att disponera. Jag vet inte 770 000 är det inte mycket pengar, jag tycker i alla fall det. Nu var det här bara ett exempel på ett pris, det finns säkert elbilar som är både billigare och dyrare. Men den som har råd köpa en elbil uppåt miljonen, eller över hur mycket betyder då 70 000?

Vi ser här redan vilka det gynnar Miljöpartiets politik. Resten i deras politik har vi inte sett ännu, men så pass vet vi sedan tidigare det har inte gett oss något häruppe. De geografiska områdena här passar inte in i Miljöpartiets politik och att vi skulle bli gynnade. Tvärtom tas nu reseavdragen bort, du beräknas åka kollektivt. Har du ett jobb som inte dagligen är mellan vissa tider (exempelvis 07.00-16.00) är det extra svårt åka kollektivt, nog svårt ändå. Vi häruppe i inland/glesbygd finns inte med, eller vi existerar inte. Naturligtvis de 800 000 som fick lite extra i plånboken (137 kr) har ingen nämnvärd betydelse när det gäller att påverka valresultatet. Man siktar på städerna och att politiken gynnar dessa.

Klart slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.