Äntligen helg!

Nu är det äntligen helg! Nu får jag sovmorgon två mornar och jag får vila hela dagen ifall jag vill, det behövs verkligen. Jag är så grymt trött just nu att det finns inte och kroppen mår inte riktigt bra, fortfarande lite svullna lymfkörtlar men det är mycket bättre än i början på veckan.

Imorn blir det förmodligen så att jag åker till Hörnefors mitt på dagen, har tänkt fara på H&H och kika på lite kläder, de ska få hjälpa mig hitta ett par snygga jeans bland annat.
Sedan har jag tänkt middag hos morfar ifall det passar de övriga i familen, vet inte om tiden finns. Mamma ska ju till vännäs på lördagkväll, är nå linedance där och sedan styrdans, hon vill ju att jag ska följa med men vet inte ifall jag ska passa på det då jag inte mår riktigt bra. Ifall jag ska med måste jag gå snabbkurs i dans med morfar imorn 😉
Får även se ifall jag kommer stanna över tills på söndag, är farsdag men jag har lite lust att "fira" morfar imorn då vi äter middag men ska ta ett snack med mor min.

Är fest hos Lindis och Roger på lördag också, vet dock inte om lusten finns hos mig för fest just nu. Så ifall jag är i stan far jag eventuellt förbi där en liten stund och sedan hem igen, blir inget drickande eller utgång för min del. Kroppen behöver vila så jag orkar med kommande vecka på jobbet.

Undra om jag kanske ska inta soffläge en stund nu tills Erik skall kliva upp? 
Sedan har vi tänkt oss väst på stan för att kika på en soffa och in på blomsterlandet.

Tror det får bli filten och soffläge nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.