Farsdagsfika, födelsedagsfika och träning.

Idag har jag hunnit med mycket, vaknade vid 9 tiden och tänkte kliva upp då för att ta en promenad men efter att jag kikat ut genom fönstret och konstaterade att det var mulet och riktigt trist väder så la jag mig i sängen igen till 11 ungefär.
Sedan blev det upp och göra sig klar och jag o mamma for till morfar med presenter och tårta, vilket uppskattades väldigt mycket av honom!
Känns dock tungt varje gång man ska fara därifrån för man vet och ser att morfar så gärna önskar att vi kunde stanna längre, men tyvärr så var jag tvungen att åka hem till stan eftersom vi skulle vidare till Holmsund.
Så vid 16 tiden bar det av till Johanna och Jimmy (Jimmy fyller år), de har fått enormt fint i sin lägenhet för övrigt, och de hade varit riktigt duktiga på att baka mycket goda kakor =)

När vi kom hem till stan igen insåg vi att vi skulle faktiskt hinna med o fara o träna så det blev bara att byta om och sedan bege sig iväg till gymmet där vi körde veckans ben och mag-pass, får se hur pass mycket träningsvärk jag får nu sedan i benen om jag kan gå på jobbet som en normal människa, sist kunde jag inte det, men det går ju över!

Nu är jag ensam igen då sambon jobbar sin sista (!!) natt för den här perioden, längtar tills jag får ha honom hemma igen på nätterna, är så trist att sova ensam.
Ska småkika på …och så kom Polly på trean tills det är dax att inta sängen på ett tag till.

Imorn efter jobbet står tvättning på schemat vilket lär ta hela dagen och på onsdag ska jag få fara och kolla upp min bil om varför jag inte har någon värme, jag längtar! Hoppas så att det är något enkelt som är lätt att fixa och som inte är så dyrt.

Nåja, ska fortsätta kika på filmen nu.



Så här fint blev det på mormors grav
med min fina krans och ljusen.
Var dock tvungen att ta kort med blixt då jag inte hade något stativ med mig.

 

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Kjell-Olov Näslund (2009-11-15 14:52)
    Jo jag länkade till min blogg när jag skrev 🙂
    Aah, inte fy skam att vinna det! Måste spana in vad det är för film då med andra ord! kram kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.