Snart sovdax.

Ja snart blir det nog sängen för min del, är sjukt trött idag.
Beror nog dels på att jag knappt sov något inatt, kunde bara inte sova utan låg endast och tänkte en massa, det slog min än en gång att jag kommer verkligen aldrig mer att få träffa min mormor igen. Och när jag väl lyckades somna efter 1 någongång så tyckte nån att det passade att köra fram och tillbaka utanför huset med en bil som lät som ett tröskverk så jag vaknade lika fort igen.

Sedan på jobbet började dagen relativt bra för att sedan sluta i kaos ungefär, det var flera operationer som bara löste av varann, stod nog på operation från strax efter 10 till 11.45 och därimellan sprang jag och tog en del patienter.
Hoppas på en lugnare morgondag!

Efter jobbet stod tvättning på schemat så ingen vila då heller.

Sambon är och spelar biljard nu men jag hoppas han inte blir så länge så jag hinner se honom nåt innan jag somnar fast risk finns att jag sover när han kommer hem.

I veckan ska jag ta min andra dos av influensavaccin också, det har ju kommit nya riktlinjer nu att det bara är riskgruppen med nedsatt immunförsvar som skall ta en dos till och den tillhör såklart jag! Så imorn ska jag höra om inte jag kan få ta min spruta på fredag utifall att jag skulle bli sjuk på den igen så har jag helgen på mig att bli frisk igen, vägrar vara hemma från jobbet en gång till pga vaccinering iallafall.

Nåja, ska kika lite på tv nu innan sängen väntar.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.