Överkörd?

Var ute och gick med Kicki i eftermiddags, då vi gick över kyrkbron på trottoaren så kommer en traktor och skall ploga vägen, vi stannar till för att se ifall han saktar ner farten eftersom vi går där, men icket, var bara att vända ryggen till och bli täckt med snö.
Vi kliver ut på vägen eftersom stigen vi gick på längre inte existerar, då kommer traktorn tillbaka och skall ploga trottaren, vi fortsätter gå och tänker att han kanske sänker farten så vi hinner gå av bron in på cykelvägen, men icket! Vi får börja springa med en traktor hack i häl, hinner precis in på cykelvägen då traktorn stannar bakom oss.

Ska det verkligen gå till på detta sätt att man måste springa ifrån en traktor för att inte bli överkörd?!

Vettskrämd, andfådd och arg fortsatte vi sedan vår promenad genom stan tack och lov utan att halvt bli överkörd av en traktor.

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Linda Åström (2010-01-02 08:55)
    Nä man tycker verkligen inte att de borde få göra sådär. Förmodligen såg han oss, först då vi stod still och blev överplogad, jag viftade med armarna för att han skulle uppmärksamma oss, sedan gick vi på vägen, inte en bil ute bara vitt och två människor, han tyckte säkert om att jävlas då han såg att vi började springa, men vad gör man när en traktor kommer körandes bakom o vägrar lätta på gasen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.