Middag med vänner.

Idag har varit en slö dag.

Började med att ta sovmorgon till 11 ungefär, klev upp och fick i mig en banan, klädde på mig och traskade ner på stan. Hittade ingenting av det jag tänkt plus att jag fick enormt ont i vänster axel så jag traskade hem igen, blev soffläge tills sambon vaknade.

Vid 17.30 for vi upp på Ersboda för att äta palt-middag med några vänner, gott och trevligt!
Hann dock bara äta så fick vi lov att fara hem, Erik skulle ju jobba natt och jag är dessutom så trött och seg så soffan känns bäst för mig ikväll.

Imorse tog jag även ut min piercing, till min stora förvåning känns det riktigt skönt att "slippa" den, men kom på mig efter middagen att jag satt och försökte snurra på pärlan men det fanns ingenting där. Tror inte jag kommer sätta tillbaka den utan det får växa igen.

Nu ska jag gå in i köket och se om jag hittar nåt roligt att tugga på sedan fortsätta slappa en stund tills jag ska lägga mig i sängen och försöka sova.

Tänkte ta mig ner på stan imorn igen en sväng, nu har jag bestämt att jag ska köpa en till tröja på gina tricot, köpte en svart tunika som där innan jul, den är hur mysig som helst så ska införskaffa en annan färg!

Nä, ska fortsätta halvglo på trean nu och slappa under filten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.