Plus grader ute!

Alltså, för några dagar sedan var det mer än -20 grader ute, nu har vi + 0,2 här! Det är så skönt. Jag har varit ute och sopat av bilen, hackat bort all is och varit på affärn en snabb sväng, inhandlade en liten cola inför kvällen eftersom jag inte tänkt inta några alkoholhaltiga drycker utan tänker köra bil.

Har just nu fått upp balkongdörren på vid gavel också, vi har över en halvmeter snö där ute men lyckades pressa upp den så jag kan vädra lägenheten, såå härligt!

Har inte lyckats hitta på så mycket annat idag än så länge, hade tänkt gå ut och gå men känner mig lite slö i kroppen så orkar verkligen inte, måste orka vara social mer än en timme ikväll också plus att om vi far till backen imorn får jag nog tillräckligt med friskluft då. Sen får jag ju in friskluft i lägenheten just nu också 🙂

Måste ta fram nå kött ur frysen snart så jag kan förbereda middag innan sambon kommer hem sedan också, han lär väl va hemma runt 17 tiden kanske och då måste vi äta nästan direkt om vi ska fara bort vid 18 tiden.

Nåväl, ska se om jag inte kan lyckas hitta på något här hemma nu, borde städa nå skåp i köket, packa undan alla mina sprutor, nålar etc sedan jag tog min anti-kroppsbehandling, har ju slutat med den och har massa saker kvar, tänkte slänga upp de i förrådet. Får nog bli att roa sig med något sådant, sätta igång lite musik och pyssla på hemma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.