Promenad ner på stan.

Blev en promenad ner på stan för mig idag, sambon ville ha sin kamera levererad till Megazone så jag traskade dit. Var in på Accent och köpte mig en ny börs också, den jag har nu är på tok för stor så det fick bli en mindre modell.

  

Tidigare idag gjorde jag ansiktsbehandling på mig själv, plockade till mina bryn och lade på en ansiktsmask – att man inte gör sånt oftare hemma? Man känner sig så fräsh efteråt! Har dock insett att jag måste nog boka tid för en ny klippning snart, kan inte ha luggen framme som min frisyr är egentligen för då går den långt nedanför ögonen och resten av håret hänger bara som nå stripor, inte speciellt snyggt! Så jag trro jag ska se om det inte går att boka in sig på en klipptid här i veckan någondag.

Nu ska jag slappa en stund framför datorn och sen får jag se vad som hittas på, sambon lär vara borta några timmar till då biljardtävlingen han är domare i går väldigt långsamt framåt 🙂 Så jag får nog äta middag ensam, har en pizza i frysen som jag funderar på att slänga in i ugnen sedan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.