Heldag i backen.

Igår klockan 10 packade vi in oss i bilen och begav oss iväg mot Bjurholm och agnäs.

Väl där så blev det på med skidorna och sedan inta backen, gick sisådär för mig att åka på mina nya skidor, det är "tjejskidor" så de är lättare att åka på än vanliga – sägs det. Jag tyckte det var svårare! 🙂 Så efter fikat så fixade sambon så jag skulle åka på hans skidor och han skulle testa mina skidor som enligt honom var kanon att åka på. Hans skidor var dock för långa för mig så jag var nära på att ramla fler än en gång, skrek nerför halva backen då vi åkte i den brantaste. Vi for och bytte skidor igen, jag fick ta hans snowblades – enormt korta skidor, då kunde jag svänga och åka utan att skrika av rädsla.

Hur som helst så åkte vi en hel dag, tills killen i liften sa att det var sista chansen att ta sig upp till stugan. Sällskapet vårat var sambon´s lillebror och hans tjej, vi hade en riktigt trevlig dag. Helt slut när man kom hem, mina knän smärtar idag men annars mår jag prima!

Om två veckor är nästa gång vi har möjlighet att ta oss iväg igen så då blir det mer slalom, då ska jag banne mig lära mig att tycka om att åka på mina skidor också!

Ensam nu ikväll då sambon är och spelar biljard, blir nog en slapparkväll för min del tills jag ska hämta hem honom igen nere på stan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.