För mycket stress.

Det har varken blivit något spinningpass eller styrketräning för min del i veckan, anledningen är att kroppen sagt ifrån då jag hållit igång på tok för mycket i och med flytten och all stress jag haft inom mig genom allt strul.
Min IBS körde igång igen med magvärk konstant varje dag och sedan illamående på det i tre dagar, då är man inte så vidare pigg.
Idag känns det nästan som vanligt igen förutom att jag är lite mer trött än vanligt fortfarande så till veckan har jag lovat mig själv att fara iväg på både spinning och köra styrka. Jag måste komma igång igen!

Annars då…ja det händer inte så vidare mycket intressant just nu. Jobbar och försöker ha en någorlunda bra vardag hemma, trots trötthet och allt annat kroppen fått för sig att strula med.

Har försökt packa upp lite saker idag, motivationen finns inte riktigt där. En låda blev uppackad sedan intogs vår sköna soffa. Jag är så grundligt less på lådor just nu och allt som ligger och skräpar runtomkring, önskar sakerna kunde packa upp sig själv.
Sedan har vi städning kvar i gamla lägenheten också och tre lampor måste plockas ner.
Förhoppningsvis får vi bort det i helgen, eller det måste bli klart i helgen för på måndag stängs elen av där. Sen…sen hoppas jag att vi kan börja leva ett normalt liv igen, utan en massa inre stress och strul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.