Köpförbudet funkar inte!

Jag hade satt köpförbud på mig själv inför våran London resa, men det funkar inte!
Inhandlade ju ett par pjäxor här i veckan och nu ikväll klickade jag även hem ett par skidor! Skidor med bindning för 2000:-, inkl frakt, inte illa. Så i slutet på veckan borde jag ha mina skidor hemma. Så nu till den stora frågan – när ska vi ta oss iväg och åka slalom igen? 🙂

Var i Vindeln idag och testade åka, riktigt roligt. Har blivit ännu lite bättre på att åka nu efter lite träning i familjebacken, testade även såklart på alla andra backar där också.
Så nu när jag har mina egna skidor så blir de mycke åka! Så ofta vi har tid och råd så vill man nog ta sig iväg till backen här i vår 🙂

Nu ska jag gå och äta ett ägg som blev kvar sedan morgonfikat och fortsätta se parlamentet sedan blir det nog sängen för min del för jag är helt slut efter en heldag i backen och sedan några timmar i stugan på det. Men det har varit en kanondag med sol (dock så blåste de lite väl mycket i backen imellanåt så man frös öronen av sig) och massor med slalomåkning.

Imorn är det jobb i vanlig ordning som gäller, hade tänkt ta mig iväg på step bas klockan 17 men lillebror ska komma hit och äta middag innan han ska iväg på kvällskurs på skolan så det blir ingen träning. Får satsa på det en annan dag istället.

 

En kommentar

  1. Jennie O

    Hej!! Ni får säga till om ni vill ha sällskap till slalombacken vi åker gärna med. Vi har varit jätte dåliga på att ta oss till backen denna vinter.
    /kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.