Mormor´s klimp.

Middag ikväll bestod av soppa, massor med rotsaker och lite skinka slängde vi i, sedan ett telefonsamtal till mamma och jag fick mormors recept på klimp, efter några försök att få smeten tillräckligt bra så fick jag ihop klimp och den smakade mormors klimp också!
Kan inte säga annat än att jag är nöjd! 🙂

Bäddmadrassen står fortfarande emot elementet bakom soffan och jag tror banne mig den snart har torkat, så vi kan nog sova inatt trots allt 🙂
Sambon har för övrigt fått som han velat, jag har öppnat fönstret i sovrummet men om det kommer få vara öppet inatt återstår att se.

Nu är jag ensam då min andra hälft for iväg och spelade biljard och ska sedan ha nå möte med biljardklubben så det blir tv och slappande för min del. Imorn är det som sagt dax för jobb igen, funderar lite på ifall man skulle hinna med och träna imorn också, har ju legat på latsidan nu i två veckor då jag varit sjuk.

2 kommentarer

  1. Linda

    Men duuuu, det kändes liiite väl tidigt att ha föntret öppet nattid….!! Brrrr.
    Jag gillar verkligen att sova kallt men NU?!
    hahaha

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Linda (2010-03-07 18:38)
    Ja visst känns det lite väl tidigt att börja ha fönstret öppet redan nu på natten? Jag kommer nog stänga det då vi ska gå o sova 🙂 Fast Erik vill ju helst ha minusgrader då han sover men icket jag! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.