Julskinka och julkalendern.

Var på maxi en sväng så då passade jag på att inhandla en liten förpackning med julskinka så nu har jag avnjutit en tunnbrödsmacka med julskinka, mums!

Ska sätta mig och kika på julkalendern på SVT´s hemsida, glömde ju helt bort att se gårddagens första avsnitt, brukar ha som regel att se minst ett avsnitt varje år för att se vad julkalendern är för nåt.

Var ute tidigare idag och försökte fota månen som är så fin i eftermiddag, tror dock inte att jag fick till så vidare bra kort då jag inte alls kan med inställningarna på Erik´s nya kamera, men fick lite frisk luft iallafall!

Lungorna bråkar fortfarande med mig, är bättre nu än vad det var tidigare idag medan jag var på jobbet, gjorde ont varje gång jag andades in, lite drygt. Får se hur det utvecklar sig ifall jag måste ringa sjukhuset, i dagsläget kan de nog inte göra så mycket åt det då jag inte har några andra problem, är inte speciellt tät eller så.

Nåja, ska kika lite julkalender nu innan jag ska försöka mig på någon form av middag, drar på det länge eftersom jag är ensam ikväll, sambon jobbar :/

4 kommentarer

  1. Linda

    Guuu va gott det lät med julskinka o tunnbröd.
    Jag är ju me sambon din ikväll så kom förbi me lite julskinka tack=)=)
    Hoppas dina lugnor ger me sig snart!!
    Kraam

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Linda (2009-12-02 17:36)
    Det var riktigt gott, bara synd att vi inte hade nån senap hemma :/ Hade ju faktiskt kunnat komma förbi då jag var på maxi, E visste om att jag var där men jag vill ju som inte bjuda in mig själv på erat jobb 🙂
    Ikväll känns lungorna rätt ok, har bara lite ont nu. kram!

  3. Linda Åström

    Äsch då…när du vet att vi jobbar så är det bara att dyka förbi. Bara trevligt!!
    Skönt att läsa att det känns bättre i lungorna idag!
    Ha en mysig kväll hemma i soffan!!
    Kraaam

  4. Jennely Ottosson

    Svar till Linda Åström (2009-12-03 18:08)
    Okie 🙂 får kanske komma förbi om jag har vägarna förbi en annan kväll om ni jobbar tillsammans! Yes, lungorna är mkt bättre, så skönt!
    Tackar, har det bara bra i soffan här hemma 🙂
    kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.