Besiktning utan anmärkning!

Idag direkt efter jobbet blev det att åka till bilprovningen för att lillskrutten skulle besiktas, var lite orolig att de skulle hitta något fel men icket! Den gick igenom utan anmärkning, fick bara veta 2 "bra att veta" saker som jag ska åtgärda så det inte blir värre, var lite ytligt rost och de hade jag redan tänkt åtgärda till sommarn.

Efter besiktningen begav jag mig till sjukhuset för mina sprutor emot astman, hann slänga i mig lite lunch där och sedan vart det lungfunktionstest, ena testet var bättre än förra gången, andra lite sämre, kan bero på att jag mått lite sämre med mina luftvägar senaste veckan, sprutorna gick kalasbra även denna gång! Så nu är det 4 veckor kvar tills nästa gång.

Nu är jag ombytt och klar och väntar på att klockan skall närma sig 17.30 så ska vi bege oss till gymmet, jag och Jennie ska träna Cardiomuskel, har aldrig varit på det så de blir spännande! Lär väl tappa bort mig hundra gånger…minst!  =) Erik ska styrketräna under tiden så jag skippar veckans pass med bröst, axlar och triceps och jag inte far o tränar de imorn då han jobbar kväll.

Var en bättre dag på jobbet idag, alla som var borta igår var tillbaka på jobbet idag, skönt!

Nä, nu ska jag slappa några minuter innan vi skall bege oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.