Nicke Grahn, Liberal från Myr och Mo

Folkpartiet vill stärka försvaret!

Vår stora granne Rysslands utveckling är oroande. Ryssland agerar med ökande brutalitet mot flera grannländer och om utvecklingen fortsätter måste vi öka vår förmåga att försvara Sverige. Folkpartiet och alliansregeringen har vidtagit flera åtgärder för att stärka försvaret, men det behövs ytterligare satsningar. Folkpartiet vill införa en  begränsad värnplikt för både kvinnor och män. I en tid av oro i omvärlden måste vi tillsammans hjälpas åt att värna vårt lands fred och frihet. Försvaret är vår hemförsäkring. Miljöpartiet vill minska det svenska försvaret med en miljard. Ditt val på söndag är mycket viktigt för vår gemensamma trygghet och säkerhet. Antingen litar du på Rysslands ledares hederlighet och säger upp vår gemensamma hemförsäkring (försvaret) tillsammans med de rödgröna. Eller också vill du att vi tillsammans  ska kunna värna vårt lands frihet, demokrati och säkerhet genom ett modernt försvar och då ska du rösta med  Folkpartiet.

En kommentar

  1. kenneth bohlin

    Köp tillbaka alla LTAC (lätt terränggående attackcyckel) som kursades så kanske vi har en chans…Det är väl bara försvarslobbyister som tror på ett Svenskt försvar, att bara för att Putin morrar lite så är det dags att pumpa in miljarder igen ! I hela mitt liv har jag hört om rödgardister och att ryssen kommer, det är ingen tror på det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.