Nicke Grahn, Liberal från Myr och Mo

Skattekontoret räddat?! Är det ett trendbrott?

Det är mycket bra att nedläggningshotet för tillfället är mindre för skattekontoret i Lycksele. Jag hoppas, hoppas att det är en början på ett trendbrott där arbeten blir kvar på orter där det finns anställda, bostäder till rimliga priser och en bra livsmiljö. Vi måste få ett trendbrott där statliga och andra skattefinansierade arbetsgivare inte blint flyttar väl fungerande verksamhet från små samhällen till överhettade storstäder där det i princip är omöjligt att få bostad utan orimlig skuldsättning och som dessutom rycker undan mattan för små och medelstora städer och samhällen runt om i landet.

En delseger, kanske. Men vi har ett oändligt slit framför oss innan vi etablerat ett synsätt där alla beslutsfattare förstår att Sverige är större än storstan.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. lf

    Ja,jag vet då inte hur du har slitit för denna fråga då det gäller att demonstrera på bloggen.Vad jag ser så har du inte varit särskilt framträdande .Vi lever i år 2015.

    • Nicke Grahn (inläggsförfattare)

      Min aktivitet på bloggen har varit liten. Däremot har jag varit rätt engagerad i arbetet för att rädda skattekontoret. Och förhoppningsvis ökar medvetenheten långsamt om att Sverige är större än storstan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.