Kampanj med profilprodukter på Umeå fotbollsfestival?

Senaste dagarna har Socialdemokraterna med företrädarna Lennart Holmlund och sedan Helen Pettersson gått ut på sina bloggar och kritiserat oss moderater för att vi har kampanjat på Umeå fotbollsfestival. Inläggen genomsyras av stress och desperation från deras sida över att Moderaterna kampanjar så mycket som vi gör. De aktuella kampanjerna har inte varit något annat än att M-politiker i Umeå gått runt på området i t-shirts med moderattryck. Emellanåt har personer kommit fram och börjat prata med oss och frågat oss om aktuella frågor. Under kampanjen delades det inte ens ut något partimaterial. Jag är helt övertygad om att om det inte hade varit för allt kampanjande som Moderaterna bedriver runt om i landet hade vi inte heller varit Sveriges största parti.

 
Problemet är bara att Holmlund kastar sten i glashus. Sossarna har tillsammans med sina närstående fackorganisationer tidigare haft arrangemang på travet, spelat med lag i Brännbollsyran och sponsrat UIK-matcher. Så Holmlunds och Petterssons hyckleri borde ha några gränser.
 
 
 
Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Pelle

    Du skriver som en ”riktig” moderat!

    Att försvara ett lågvattenmärke i kampanjhänseende med att S har reklam på travet – haft ett lag i brännbollskuppen -är moderat ”skitsnack”, allt det du skriver om (S) är riktat mot människor som har rösträtt!

    ER skrev om ert duktiga lag i brännbollskuppen så då är det enligt ditt resonemang också fel?

    Nä ni moderater har gjort en kampanj mot barn och ungdomar med ett lågvattenmärke som saknar motstycke i Svensk politisk historia!

    Det hela ger ”kväljningar” och för tankarna till historiska högersatsningar på ungdomar.

  2. Tä'ftar

    Nicklas är du verkligen från Täfteå?

    Jag trodde att de flesta ungdomar från Täfteå klarade sig bra i livet!

    Hoppas att du bara är ett dåligt exemplar av en uppväxande Täfteungdom!

    Mina barn, vi bodde i Täfteå 1982 – 1997 klarade sig bra – vilket många av de vi känner också gjorde – vad hände med dig – mobbad som barn – tråkigt hemma – eller vad var det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.