Ny styrelse för fortsatta framgångar för Moderata Studenter

 

 
 
Igår hade Moderata Studenter vid Umeå universitet sitt årsmöte. Till ny ordförande för föreningen valdes Micaela Molin. Till 1:e vice valde årsmötet Terese Andersson och till 2:e vice Natalja Kaganovitch.
 
Till styrelseledamöter valdes:
Simon Vallin (omval)
Lisa Nilsson (omval)
Max Persson (nyval)
Zakarias Pante (nyval)
Inge Breed (nyval)
Antonia Boman (nyval)
Viktor Sjödin (nyval)
 
På årsmötet fick jag det stora förtroendet att leda årsmötesförhandlingarna. Moderata Studenter har det sista året haft massor av framgångsrika kampanjer och värvat många nya medlemmar till Moderaterna. Jag vill verkligen skicka ett stort lycka till för den nya styrelsen!
 
 

 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.