Gott nytt år!

 
 
Nu är det bara några få timmar kvar på 2010 och snart 2011 med nya utmaningar och möjligheter. Jag vill önska alla mina bloggläsare ett riktigt gott nytt år!

3 kommentarer

 1. Conny Forsström

  Drar Sandström och moderaterna några slutsatser inför det nya året gällande ökad barnfattigdom, ökat ”uttag” av försörjningsstöd och fler som utförsäkras ur sjukförsäkringen (som SKA ha sjukförsäkring)? Jag utgår från att moderater och övriga alliansare INTE kommer att göra det bättre för dessa grupper!

 2. Nicklas Sandström

  Svar till Conny Forsström (2010-12-31 14:30)
  Hej Conny!

  Barnfattigdomen ökade som mest under de sista åren av regeringen Perssons tid. Nu är det sätt som man mäter fattigdom relativt och innebär att människor faktiskt kan ha fått det bättre men siffrorna visar att ”fler är fattigare”. Självklart finns det mycket kvar att göra för att fler ska få ett jobb att gå till och den vägen går genom en klar och tydlig arbetslinje.

  Mvh
  Nicklas

 3. Conny Forsström

  Begrepp som relativ eller absolut fattigdom hjälper inte de som inte får det att gå runt ekonomiskt, de som kanske t.o.m. svälter vissa dagar i månaden. Och ja, jag känner människor som svälter emellanåt. Känner Sandström eller andra moderater människor som måste svälta vissa dagar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.