Träff med Socialminister Göran Hägglund

 
Idag gästade Göran Hägglund Umeå för att träffa landstingsledningen och gruppledarna från de politiska partier samt att svara från frågor från medarbetare i landstinget. På träffen med landstingsledningen och politiken så fick jag den ärofyllda uppgiften att hälsa Göran välkommen till Umeå. En mycket trevlig uppgift.
 
Dialogen som blev mellan oss som landstingsföreträdare och Hägglund kretsade kring frågor om tillgänglighet, patientsäkerhet, sammanhållen vård för äldre, psykiatri och vårdval. Samtalet blev riktigt bra där jag upplever att båda parter fick goda inspel i det fortsatta arbetet med att utveckla hälso- och sjukvården. 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.