Stämma för Moderata Ungdomsförbundet i Västerbotten

 
I helgen gästade jag Moderata Ungdomsförbundet (MUF) i Västerbottens distriktsstämma. Efter att ha varit aktiv och medlem i MUF sedan 1999 känns det alltid lite extra kul att få komma tillbaka och konstatera att allt inte var bättre förr. Känns kul att vi har ett så bra ungdomsförbund, under ledning av Terese Andersson, som vi har i länet. De uträttar stordåd och har massor med aktiviteter och därmed fått in flera nya medlemmar och många av dem har även valt att engagera sig aktivt.
 
Den politiska debatten under stämman var riktigt bra där nya idéer formades inför framtiden. Stämman valde även en ny styrelse där Terese Andersson fick fortsatt nytt förtroende som ordförande och jag är övertygad om att de kommer att göra stordåd.
 
Själv fick jag den stora äran att bli vald till Hedersordförande för MUF Västerbotten. Bästa jämförelsen som går att göra med ett sådant beslut går att hämta från sportens värld där spelare kan få sina matchtröjor hissade till taket. Är förstås oerhört hedrad över den utmärkelsen. MUF har betytt massor för mig och därför känns det fantastiskt hedrande!
 
 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Ingrid Oscarsson

    Nicklas. Tack för besöket i Dorotea. Bra att alla politiker som är mot att akutsjukvården försämras för oss som bor i Norrlands inland – och för de som skulle vilja flytta dit.. Vänsterpartiet i Umeå har gjort ett stöduttalande för ockupationen och kampen för att ha akutvårdsplatserna kvar + ambulansen i Åsele.
    Vore fantastiskt om Ni också kunde göra det! Olika politisk linje, men ändå lika kloka och mänskliga.
    Tack för allt stöd.

  2. Nicklas Sandström

    Svar till Ingrid Oscarsson (2012-02-27 21:38)
    Hej!

    Tack själv för ett mycket bra besök!

    På MUF-stämman avhandlades det faktiskt en motion där drevs en linje att man skulle avveckla kulturstödet från landstinget för att tex kunna ha råd att ha kvar ambulanser och vårdplatser. Den motionen vann bifall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.