Socialstyrelsen ger oss kritiker rätt – det var fel att ta bort ambulansen i Åsele

 
Nu har Socialstyrelsen kommit med sitt utlåtande kring Socialdemokraterna och Miljöpartiets beslut om att plocka bort ambulansen i Åsele, inte helt oväntat är de djupt kritiska. Den främsta kritiken handlar om att det inte gjorts någon risk- och konsekvensanalys innan ambulansen plockades bort. Det är precis den kritik som vi i Moderater och Alliansen framförde när beslutet skulle tas.  Socialstyrelsens kritik visar än en gång att majoritetens beslut hastades fram utan att någon analys gjordes över vilka konsekvenserna skulle bli. Ett beslut som nu Socialstyrelsen säger kan ha påverkan på patientsäkerheten. När ska Socialdemokraterna och Miljöpartiet backa och låta Åseleborna får tillbaka sin ambulans?

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.