På väg mot en intensiv Almedalsvecka

I dag åker jag ner mot Gotland och Visby för den årliga Almedalsveckan. En tillställning som återigen slår rekord i antal seminarier och säkert även i antal besökare. Att det är många seminarier att välja på råder det ingen tvekan om. Det har varit riktigt tufft att prioritera bland oerhört många superintressanta seminarier. Förutom att ha möjligheten att få delta på otroligt intressanta seminarier jag ska själv medverka i en rundabordsdiskussion kring lungcancer som ska bli intressant. Ska även delta på ett par partiinterna träffar och även på Västerbottens läns landstings seminarier kring folkhälsa och glesbygdssjukvård. Den största behållningen av hela veckan är alla de kontakter som man skapar genom intressanta och givande diskussioner.

 
Så här ser mitt preliminära schema ut för mina dagar:
 

Lär säkert bli förändringar väl på plats och även tillkomma nya seminarier i de få luckor som finns.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.