Besök på Kardiologen

I går gjorde jag ett verksamhetsbesök på Kardiologen där jag möttes upp av den medicinska chefen Krister Lindmark. Under min förmiddag fick vi tillfälle att prata igenom många intressanta frågeställningar om vilken skillnad ett gott ledarskap gör i vården. Ett gott ledarskap skapar delaktighet i förändring och gör så att vården ständigt utvecklas där utgångspunkten är att vården är till för medborgarna.

Kardiologen som är en del Hjärtcentrum har under många år jobbat med hur vården kan utvecklas och hur patienten ska hamna i fokus vilket var mycket intressant att få lyssna och lära mig mer om. Så ett stort tack till Krister som delade med sig av det goda arbetet som bedrivs på Kardiologen och Hjärtcentrum!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.