SKL och snart partistämma

I dag är jag nere i Stockholm för att delta på SKL:s beredning för primärvård och äldreomsorg. En av de frågor som vi har uppe för diskussion är resultat från enkätundersökning angående hyrläkare som ska bli spännande att få ta del av den informationen. En annan intressant remiss som ska upp för diskussion och information om patientmaktsutredningen som i grunden handlar om att tydliggöra hälso- och sjuvårdens uppdrag och de krav och förväntningar som medborgare kan ställa på sjukvården.

 

När väl mötet är avslutat blir det avfärd mot Norrköping och moderaternas partistämma vilket ska bli oerhört kul och intressant. På stämman är det över 200 konkreta politiska förslag för att utveckla moderaternas politik.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.