Kommer Åsele att få tillbaka sin ambulans?

I går var jag tillsammans med mina allianskollegor på ett stormöte i Åsele för att lyssna och diskutera Akutbilens framtid. Det blev ett mycket välbesökt möte för att vara Åsele med över 80 personer i publiken. Att akutbilens framtid var något som engagerade gick det inte att ta miste på. Ingen i publiken uttryckte något som helst önskemål om att vilja ha kvar akutbilen utan ville mycket hellre ha en riktig ambulans. En uppfattning som Moderaterna och Alliansen har haft sedan majoritetens Projekt balans lanserades hösten 2011.

 

Nu när tyvärr den tråkiga olyckan som har skett med akutbilen så har majoriteten ett gyllene tillfälle att välja att backa. De skulle kunna låta akutbilen bli kvar på skroten och istället återinföra en ambulans istället. Hela länet förtjänar en rättviss, trygg och jämlik sjukvård.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Seladon Flydde

    ”Sin ambulans”??? Varken Åsele eller någon annan kommun har väl, eller har haft, en egen ambulans!? Är det vad du har försökt lura i Åseleborna? Dessa ambulanser är väl gränslösa och åker på utryckning när larmet går, oberoende av var något har hänt?

    • Nicklas Sandström (inläggsförfattare)

      Är länets medborgares ambulans vart huvudsakliga uppdragsområde skulle vara Åsele även om den isf självklart skulle vara behjälplig i uppdraget i södra lappland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.