Inspirerande Allians-kickoff med sikte inställt på maktskifte i landstinget

I fredags samlades alliansens sjukvårdspolitiker i Umeå för en gemensam kickoff inför höstens landstingsval. Detta för att inspirera och ge bra argument. Under dagen talade Ulrica Bergström, Verksamhetschef, ortopedkliniken NUS med rubriken: Så kan NUS bli bättre! Anders W Jonsson, Ordförande i riksdagens socialutskott med rubriken Välfärden i valrörelsen 2014 samt Arne Björnberg, tidigare sjukvårdsdirektör, NUS som talade om

Har tant Agda det bättre idag? Dessutom blev det tid för gemensam allianskampanj på torget samt internt arbete inför budget och valrörelsen. En minst sagt mycket bra och givande dag. Nu är siktet inställt för ett maktskifte i landstinget vid kommande.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.