Fler jobb ger ökade resurser till sjukvården

2 kommentarer

  1. "Dosan"

    Som vanligt med borgare är det halvlögner eller osanningar. I verkligheten är det skatter som ger ökade resurser till sjukvården. Att säga att ”jobb” gör det är en halvsanning i bästa fall, mer realistiskt är det en glorifierad lögn. Skatter ger resurser, speciellt beskattning av rika människor. Det är tragiskt hur ni borgare konstant ljuger eller far med halvsanningar och försöker leda bort uppmärksamheten från det faktum att ni har förstört sverige, förstört välfärden, förstört allt som rör vanliga människor i eran korrupta profitjakt. Det mest komiska är hur ni bräker om att ni minsann skapat massor med jobb, något som INTE ENS STÄMMER eftersom den eventuella jobbökningen som man mäter försvinner iom befolkningsökningen.

    Ni har helt och hållet misslyckats med er påstådda politik. Arbetslösheten är idag SÄMRE än när ni lurade in er i maktens korridorer. Ni kommer att försvinna efter valet. Alltid rött, alltid rätt. När vi fått en sund, socialistisk och humanistisk regering kommer ni äntligen att förbjudas!

  2. H Matson

    Vad har det för betydelse om alla behöver bättre sjukvård och inte sjukvården blir bättre?
    Ta detta med den dåliga hygien i sjukvården!
    När skall den bli bättre?
    Man kan läsa på nätet att WHO skall hjälpa till med att förbättra hygien i vården!
    Goggla man på WHO så hamnar ni på Sveriges läkarförenings hemsida? Mig veterligt så har jag inte kunnat se att den föreningen har reflekterat över hur smutsig dom vårdanställda är!
    Hygien kan inte botas med att bara tvätta händerna, det måste till lite mera fantasi för att dom skall se allt skräp dom har i sina fickor!
    Och inte kan jag tro att dom tvättar sina händer när dom har haft händerna i fickorna sina!
    Nu när Ortoped avd har sin vidio ute på nätet vill man bara gråta över att skräp som dinglar i deras kläder, är det meningen att dom skall se ut som julgrans pynt?
    Ni som styr sjukvårdens hygienprogram via Smittskydds avdelningen måste ställa krav på att dom anstränger sig lite extra med den personella hygien!
    Och glöm inte dom dåliga upphandlingars som har pågått under en längre tid i Landstinget!
    Dessa upphandlingar slår bena av småföretagen i landet!
    Det skapar inga jobb om dom handlar billigt av en som lägger lägsta bud men inte kommer att kunna gå runt med det dom levererar i sina kontrakt.
    Då måste dom arnbetslösa småföretagen betala slutnotan för den dåliga affären som har uppkommit vid upphandling!!!!!!!
    Fråga NOBINA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.