Alla jobb behövs för en bättre sjukvård

 

Välfärden kan bara finansieras genom fler jobb. I dag har 300 000 fler människor ett arbete jämfört med 2006. För Västerbotten betyder det nästan 1000 miljoner mer i skatteintäkter till sjukvården. Sjukvården har samhällets viktigaste funktion. Vi är Sveriges enda arbetarparti och tar ansvar för de offentliga finanserna.

 

Sjukvården behöver mer pengar vilket den får när fler människor har ett jobb. Då får vi fler skattekronor till fler ambulanser, mer personal och nya läkemedel. Det är med allas vår arbetskraft vi skapar välstånd och bättre sjukvård. En offensiv satsning på sjukvården förutsätter fler människor i arbete. En bra sjukvård och omsorg utgör mycket av grunden i ett fungerande välfärdssamhälle.

 

Med fler skattekronor kan vi finansiera de satsningar som vi vill genomföra. I detta valmanifest presenterar Nya Moderaterna i Västerbotten den politik som vi vill genomföra om vi får väljarnas förtroende att göra det. Moderaterna söker tillsammans med partierna i Alliansen förtroendet att ta över styret av hälso- och sjukvården i Västerbotten.

En kommentar

  1. "Dosan"

    Men Nicklas, nu ljuger du ju igen. Ni säger ”alla behövs” men det har ingenting att göra med att bygga ett bättre samhälle. Ni behöver alla att arbeta så att samhället hålls igång tillräckligt för att ge infrastruktur åt de rika trots era konstanta lättnader för desamma. Det är enkel matematik, hur ska man ha råd att bygga nånting om inte de rika betalar för det? Enkelt, medelklassen och neråt får jobba extra hårt så att deras skattepengar trillar in och flyttas över till riskkapitalisternas ficka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.