Nytt styre krävs för en trygg och rättvis sjukvård i hela länet

Västerbotten har en väl fungerande hälso- och sjukvård. Sjukvården i länet är delvis världsledande och de mediciniska resultaten är mycket goda men Alliansen vill mera! Vi ser att vårdköerna har blivit längre. Alliansen vill att du ska få vård när du behöver det. Landstingets ekonomi är inte i balans. Alliansen vill ta ansvar för en ansvarsfull ekonomi. Vi ser att arbetsmiljön för våra anställda har försämrats och stressen ökar. Sjukvården behöver en bättre och mer delaktig personalpolitik. Folkomröstningen i fjol visar att länets medborgare, från kust till inland, tycker att vården är orättvis. Allians för Västerbotten står upp för en trygg, rättvis och tillgänglig sjukvård i hela länet.
Trots att de ekonomiska förutsättningarna för Västerbottens läns landsting blivit bättre med ett Alliansstyrt Sverige, finns det mycket kvar att göra för att sjukvården ska bli bättre i det Socialdemokratiskt styrda Västerbotten. Det behövs en ny politik för framtidens hälso- och sjukvård som tar ansvar för ekonomi och vårdens framtida utveckling och utmaningar. Nu på söndag söker vi tillsammans i Alliansen mandatet att ta över styret av sjukvården för de kommande fyra åren.

 

Nicklas Sandström (M)
Oppositionslandstingsråd

Marianne Normark (FP)
Landstingsgruppledare

Olle Edblom (C)
Landstingsgruppledare

Birgitta Nordvall (KD)
Landstingsgruppledare

 

 

 

En kommentar

  1. Marianne R Johansson

    I Stockholms län bedrivs er Moderata sjukvård fullt ut, med Filippa Reinfeldt i spetsen. Alla som tänker rösta Alliansen i Landstingsvalet, borde se hur sjukvården fungerar där! Jag kan säga att den är varken trygg eller rättvis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.