Ulf med partiledning drog fullt hus på Rex

Igår arrangerade Moderaterna sin ”Town hall” träff med partiledningen i form ett öppet möte för alla intresserade. Det blev mer än fullsatt. Alla rymdes inte ens i lokalen. Förutom att moderaterna presenterade sina viktigaste valfrågor fick publiken ställa frågor.

Innan träffen arrangerades en träff för kommunalråd, gruppledare och landstingsråd. Där en rad olika strategiska frågor diskuterades. Själv fick jag möjlighet att prata om en av moderaternas prioriterade frågor – nämligen sjukvården. Jag understödde vikten och behovet av en det förslag som vi har om en ny och breddad kömiljard, inte minst för att komma tillrätta med Västerbottens allt växande vårdköer.

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Först skulle jag inte få ställa någon fråga annat än möjligen genom mobiltelefon! Men guskelov ändrade ni er så att jag kunde framföra min fråga. Jag frågade om den världsunika 0,2-lagen för (de flesta) fritidsbåtar. Hoppas nu Kristersson menar allvar med att moderaterna slutar gå med på all möjligt gnetig, världsunik förbudspolitik mot vanliga svenska människor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.