Hedrad över att bli omvald som vice ordförande i Inera AB

Pressmeddelande 200617: Sandström (M) omvald som vice ordförande i Inera AB

 

Idag har Inera AB haft bolagsstämma och valt en ny styrelse för kommande år. Vid årsstämman beslutades också en ny strategi för bolaget, som nu fokuserar på att skapa förutsättningar för att digitalisera välfärden och att tillhandahålla gemensam digital infrastruktur och arkitektur. Den nationella digitala infrastrukturen skapar förutsättningar för både nationellt informationsutbyte och för både kommuner, regioner och leverantörer att skapa effektiva och innovativa lösningar.

 

1177 är en infrastruktur med både nationellt och regionalt perspektiv. 1177 har nödvändiga stödjande strukturer och lösningar för att skapa en kanal för vården och omsorgen, samt invånaren att utbyta information och kunskap.

 

Regionrådet Nicklas Sandström (M) omvaldes som vice ordförande i styrelsen. Sandström är glad över det fortsatta förtroendet och ser fram emot arbetet med det fortsatta arbetet i styrelsen.

– Coronakrisen har minst sagt accelererat utvecklingen av digitaliseringen av offentlig sektor. En kraft som skapar fantastiska möjligheter för bland annat hälso- och sjukvårdens personal och patienter i form av ökad tillgänglighet och förbättrade arbetssätt, säger Sandström (M).

 

 

Läs mer om Ineras organisation (styrelse, beredningar och delegationer) här:

https://www.inera.se/om-inera/uppdrag/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.