Svensk skog ska inte skötas av miljöpartistiska centralbyråkrater

Över 300 000 svenskar äger sin egen skog. Skogsägande är en svensk folkrörelse. Men nu vill Miljöpartiet och regeringen att stora områden skog, motsvarande en yta lika stor som Västmanland, ska kunna tvångsinlösas av staten mot skogsägarens vilja. Det är vi moderater emot. Svensk skog ska inte skötas av miljöpartistiska centralbyråkrater, utan fortsätta vårdas av familjer, individer och företagare. Det är bäst för skogen, bäst för samhället, och bäst för klimatet

5 kommentarer

 1. Ulf Parde

  Håller med. Hade vi inte varit med, så hade ju EU ändå tagit beslut – utan att Sverige kunnat yttra sig och vara med och bestämma. Sedan hade våra skogsföretag stått där med lång näsa, när de inte längre kunde exportera till EU-länderna p g a ”fel” avverkningsmetoder. Men det gäller att Sverige påverkar EU på rätt sätt. Helst borde vi alltså haft en högerregering. Den här regeringen med miljöpartiet kan komma att säga fel saker i EU.

  • Nicklas Sandström (inläggsförfattare)

   Viktigt att sådant som bör beslutas av medlemsländerna även så fortsättningvis gör det.

 2. Sven

  EU ska nog inte lägga sig i nåt de inte kan nåt om, nu ska de utrota Bottenviken också när de beslutat om att fördubbla kvoten för strömming .Dett får katastrofala följder när de trålar sönder detta bestånd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.